Alu--reH gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Alu-reH voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken

Alu reh 48 Glasschuifwand alu reh 6 Glasschuifwand alu reh 2

 

Glazen Schuifwanden

Door glazen schuifwanden onder uw terrasoverkapping of veranda te plaatsen, creëert u een tuinkamer waarvan u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven.

Onze glazen schuifwanden hebben vriendelijke prijzen dus voor elk budget haalbaar.

Het glas van glazen schuifwanden

De juiste glasmaat voor elke glas schuifwand.

Omdat vrijwel iedere overkapping een andere maat heeft hebben wij ook iedere keer een andere glasmaat nodig.
In de breedte van uw glazen schuifwand heeft u de keuze tussen meerder verschillende maten namelijk 820 - 930 - 980 - 1030 mm  breed.
Wat betreft de hoogte wij hebben glasplaten van 1900 - 1950 - 2000 - 2050 - 2100 - 2150 - 2200 - 2250 - 2300 - 2350 - 2400 - 2450 - 2500 - 2550 - 2600 mm, daarbij hebben wij bij iedere maat enkele centimeters speling.
Het glas van de schuifdeuren is maar liefst 10 mm dik gehard en rondom facet geslepen dus enorm stevig en breuk bestendig.

Fundering voor glazen schuifwanden

De stabiele basis voor jarenlang zorgeloos gemak

Wat betreft de fundering van de glazen schuifwanden geven wij altijd het volgende advies: De fundering heeft eigenlijk maar twee eisen: een verharde ondergrond & een waterpas en egale ondergrond. Zelf gebruiken wij vaak een Aluminium fundatie koker van 100 mm breed en 50 mm hoog en dan over de gehele lengte. deze leggen wij dan in een beton bed.  Een aluminium koker fundering is eenvoudig en snel te plaatsen en zorgt ook voor een verder goede montage van de glasschuifwand. 

Rail types.

Ons systeem heeft 4 verschillende rails systemen 3 rail - 4 rail - 5 rail en een 6 rail. 

 

 

Offerte aanvraag Glas schuifwand systeem Alu-reh

Wij maken u een offerte met een hele scherpe prijs.

Maatvoering en gegevens Glasschuifwand Alu-reh

Voor een goede en passende offerte, vul dan alle gegevens zo goed mogelijk in.

Graag een foto toevoegen van de locatie waar de glasschuifwand moetworden gemonteerd.

Grootte limiet voor elk bestand is 100 MB
    captcha