Alu--reH gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Alu-reH voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken

Producten: Best Buy Alu-reH


Best Buy Alu-reH:- Made in Holland
- Beste prijs/kwaliteit
- In 10 werkdagen bij de dealer

Best Buy staat letterlijk vertaald voor 'Beste Koop' en biedt u de garantie op de beste prijs/kwaliteits-verhouding op de huidige zonweringmarkt. Het assortiment van 2015 bestaat uit vijf terrasschermen (ook wel knikarmschermen), een terraszonwering, een screen, twee typen rolluiken en een plisséhordeur.

Best Buy Smits Programma 2015

 Aan het pakket aan terrasschermen is voor het nieuwe jaar nu ook een terraszonwering toegevoegd. En wel de populaire Piazzola. Met deze toevoeging biedt Alu-reH een oplossing voor gevels die constructief niet geschikt zijn voor terrasschermen. De Piazzola heeft namelijk staanders aan de voorzijde die ervoor zorgen dat er minder krachten op de gevel werken. Middels een spansysteem in de zijgeleiders wordt het aan de voorlijst bevestigde doek bewogen en op spanning gehouden.
Terrasschermen 2015De knikarmschermen worden in standaard afmetingen inclusief één van de 96 doeken uit de Tibelly-collectie, tegen een zeer interessante prijs aangeboden.

Best Buy Alu-reH terrasschermen:
- Made in Holland
- Beste prijs/kwaliteit
- In 14 werkdagen ligt het product klaar voor U.
- Elektrisch bediend door Europese kwaliteitsmotor (5 jaar garantie)
- Haakse stekker meegeleverd
- Schermen onafhankelijk getest door TüV en voorzien van CE-markering

't Gooi BBS crèmewit't Gooi BBS antraciet structuurlakPrimo BBSFurore Cassette BBSGota BBSOliva BBS