Alu--reH gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Alu-reH voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken

De Cubola is ontstaan uit praktische noodzaak om, ook op lastige plaatsen, beschermd en beschut van het buitenleven te genieten. Het is een uniek zonweringsysteem dat zowel vrijstaand, als aan een gevel of op een schutting gemonteerd kan worden. Omat de Cubola zelfdragend is heeft deze constructie geen invloed op de gevel of muur waaraan hij bevestigd is. De Cubola heeft een strakke, moderne uitstraling en is een echte eye catcher in uw tuin of op uw balkon!

Met behulp van een strak doek dat naar wens door middel van elektrische bediening horizontaal en verticaal in te stellen is bepaalt u uw eigen schaduwvlak. Het doek werkt sfeer- en comfortverhogend en voorkomt blootstelling aan schadelijke UV-straling. Om oneindig te kunnen genieten van zonnige zomerdagen en heerlijke zomeravonden!

De Cubola geeft geen krachten aan de gevel aangezien het een zelfdragende constructie is. Hierdoor kan het systeem in heel veel gevallen toegepast worden.

Komt u de Cubola bekijken en ervaren,

cubola 2  cubola 7 cubola 8

 

De Cubola is het eerste zonweringproduct dat volledig horizontaal haar beschermende werk doet, zonder dat het doek plisseert wanneer het in de cassette verdwijnt.

cubola 2 

Een speciaal ontwikkeld systeem maakt het bovendien mogelijk het doek in een variabele hoek te plaatsen. Praktisch als bescherming tegen laagstaande zon en tevens om regenwater af te laten lopen. Ook wanneer het doek volledig in de cassette zit, is het frame op zich een architectonische verrijking.

Cubola 03 cubola 2 cubola 4 cubola 6