Waarom rits-screens?                                                                                                                                                                                                                                                                                                   


De Rits-Screens is een bijzonder type screen waarbij aan de zijkanten een geleidingssysteem met rits zit.
Dit maakt de SR-screen in elke stand windvast tot windkracht 9. Omdat het doek opgesloten zit in de geleiders, is de screen in gesloten stand zelfs insectenwerend.
Screens zijn een ideale vorm van zonwering. Een van de eigenschappen van screendoek is dat de zonne-energie wordt gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.
Zonnewarmte en licht tot 90% worden gereflecteerd, waardoor de temperatuur binnenshuis aangenaam laag blijft. U heeft hierbij de keuze uit een zeer ruime screendoekcollectie.
Door de verticale montage steken er geen onderdelen buiten de gevel en blijft een vrije doorloop langs uw raam mogelijk.
Dit is een esthetisch en praktisch voordeel ten opzichte van conventionele uitvalschermen. Screens zijn hierdoor ook bijzonder effectief bij laagstaande zon.
De maximale afmeting van de Rits-Screens is 600 x 300 cm of 300 x 500 cm (breedte x hoogte) met een maximale overspanning van 18 m2


Alu-reh bv  Rits-Screens ook voor gebruik bij uw terrasoverkapping - Veranda's en Serre's

De Alu-reh bv Rits-Screens-lijn leent zich, naast plaatsing aan de gevel, ook uitstekend voor montage aan een terrasoverkapping of vrijstaande zonwering.

Heeft u al een terrasoverkapping en wenst u bijvoorbeeld een verticaal scherm dat de laagstaande zon weert?

Dan is de Rits-screen hier uitermate voor geschikt. Een functie die hierbij vaak over het hoofd wordt gezien is dat de Rits-Screens in gesloten stand ook dient als windscherm.

Hierboven ziet u de Rits-Screens toegepast in zowel reguliere terrasoverkappingen als in onze eigen Terrasoverkapping, getypeerd door haar vierkante staanders en strakke design.

De Rits-Screens is daarnaast toe te passen in andere producten uit ons assortiment, namelijk de Gumax terrasoverkappingen. De mogelijkheden zijn bijna teveel om op te noemen.

Voor vragen neem contact op met ons.