De algemene voordelen van een terrasoverkapping
 • Verrijking van uw huis en tuin.
 • Bescherming tegen zon, regen en wind, waardoor u het hele jaar in uw tuin geniet.
 • Maken uw ramen en kozijnen minder onderhoudsgevoelig.
 • Bescherming van uw tuinmeubelen en tuinaccessoires.
 • Isolerende werking voor uw woning, zorgt ervoor dat in de zomer uw huis koeler blijft en in de winter uw huis minder warmteverlies heeft.
 • Waardevermeerdering van uw huis bij verkoop van uw woning.
 • Zelden een vergunning nodig.  

 

De voordelen van een terrasoverkapping
 • Glazen dakpanelen van 980 mm breed en een grote overspanning tussen staanders door de robuuste Gumax® constructies.
 • Alle terrasoverkappingen hebben standaard een verstevigde goot met stalen strip van verenstaal.
 • Terrasoverkappingen hebben de verplichte CE-markering. U zit dus altijd veilig.
 • Alle accessoires sluiten naadloos op de terrasoverkappingen aan.
 • Gebruik van hoogwaardige materialen zoals type 6063-T6 aluminium met minimaal 60 mµ coating, Bayer Makrolon®polycarbonaat en veiligheidsglas.
 • blijft bijpassende producten ontwikkelen.
 • Vijf jaar fabrieksgarantie op alle producten.
De voordelen van een terrasoverkapping bij Alu-reh:

De laagste prijs garantie op alle terrasoverkappingen.

Bezorging van alle terrasoverkappingen in Nederland en België en tot 100km over de Nederlands-Duitse grens, met uitzondering 
van de Waddeneilanden.

Gratis kleur- en structuursamples.

De meerwaarde van uw huis is groter dan de aanschaf.

Uitgebreide online informatievoorziening.

Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Hierdoor worden bestellingen exclusief montage binnen twee weken geleverd en bestellingen inclusief montage binnen 2 a 3 weken.

Prijslijst terrasoverkapping.

prijslijst gumax 2017

Terrasoverkapping

Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping, bent u bij Alu-reH aan het juiste adres. 

Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een terrasoverkapping of veranda van Alu-reH een uitstekende keuze voor u. Tevens is het mogelijk om de overkapping uit te breiden. Door bijvoorbeeld glazen schuifdeuren rondom te plaatsen, kunt een u soort serre creëren.

Kwaliteit

De kwaliteit van een terrasoverkapping van Alu-reH is uiteraard uitstekend. Met een gegalvaniseerde gootstrip van verenstaal en gebruik van 6063-T6 aluminium bent u verzekerd van een oersterke constructie welke een gewicht van 80 kg per m2 kan dragen met veiligheids factor . De terrasoverkappingen zijn voorzien van een CE keurmerk, en voldoen daarmee aan de Europese bouwnormen.

Er zijn verschillende typen dakplaten van polycarbonaat of glas beschikbaar. Daardoor heeft u de keuze tussen een hoge licht doorlating of juist voor een zon- en warmte werend dak.

De terrasoverkapping is beschikbaar in diverse kleuren.

Daarnaast zijn er twee verschillende stijlen: modern of klassiek.

Met deze mogelijkheden bent u in de gelegenheid om een terrasoverkapping samen te stellen die volledig aan uw wensen voldoet. Alu-reH levert de overkappingen als compleet bouwpakket waardoor 80% van onze klanten deze zelf monteren. Natuurlijk is het ook mogelijk de montage van uw terrasoverkapping door Alu-reH te laten verzorgen.

De voordeligste terrasoverkapping.

Alu-reh werkt zonder onnodige tussenschakels zoals groothandels en inkooporganisaties.

Elke terrasoverkapping komt rechtstreeks uit de fabriek met als voordeel voor u dat wij op de bouwpakketten de laagste prijs garantie geven. Een ander groot voordeel van het overslaan van alle tussenschakels zijn de snelle levertijden van gemiddeld een week voor de bouwpakketten en een maand indien Alu-reh ook de montage verzorgt. Bekijk onze prijzen en zie dat u voor een voordelige en kwalitatieve terrasoverkapping bij ons moet zijn.

Na bestelling wordt er zo spoedig mogelijk telefonisch of per email contact met u opgenomen om de levering in te plannen. U bent ook van harte welkom in onze overdekte sfeervolle showroom om alle modellen te aanschouwen.