Notice: Undefined property: stdClass::$id in /var/www/vhosts/14/107422/webspace/httpdocs/alureh.nl/plugins/system/gantry/gantry.php on line 234
Alu-reH dealer tuinmaximaal, Sunrooms. leverancier van terrasoverkappingen en glasschuifwanden. - Alu-reH B.v. Terrasoverkappingen, Glasschuifwanden en zonweringen.

 Glas schuifdeur LUXE.

EEN NIEUW PRODUKT, SPECIAAL VOOR EEN OVERKAPPING, VERANDA EN TERRASOVERKAPPING !

De produktie van de glazen schuifwanden ligt geheel in onze eigen handen. We werken met de beste materialen: bijvoorbeeld 10 mm gehard of gelaagd glas met geslepen facet randen en de gelagerde loopwagens zijn geheel uit rvs en afstelbaar.

Een glazen schuifwand wordt op maat gemaakt voor uw overkapping, veranda of terrasoverkapping. Aan de hand van de breedtemaat wordt berekend hoeveel glasdelen er nodig zijn. Het glas is gehard en rondom mooi afgeslepen. Iedere kleur aluminium is mogelijk!

Met een gerust hart geven we er 5 jaar garantie op. U kunt er zelfs voor kiezen om het geheel afsluitbaar te maken. De glazen delen kunnen los, maar ook gekoppeld worden door middel van meenemers.

Ook kunt u een mooie rvs schaalgreep erbij nemen. Een glazen schuifwand is prijstechnisch een stuk goedkoper als een aluminium schuifpui, het oogt ook veel mooier.

U kijkt niet tegen de aluminium profielen aan. Vraagt u gerust een offerte op en bekijk de foto’s van de reeds gemonteerde wanden. 

 IMG 0057 Small                                                                                            ster offerte aanvragen

Profiel rail is verkrijgbaar in een 2.3.4 en 5 spoor. De profielen zijn leverbaar in elke ral kleur.

Standaard bij de glas schuifwand zitten de zijprofielen voor tegen de steunkolom of muur te monteren.

Deze glas schuifdeur onder scheid zich van alle andere dat deze veel mogelijkheden heeft, zoals bijvoorbeeld een meenemsysteem, diverse schuifrichtingen en sluitmogelijkehden en ga zo maar verder.

Hieronder ziet u een tekening van de ombouw van de glasschuifwand.

ts systeem 1     

Dan kunt u zien dat er eerst een raamwerk word gemaakt en deze dan in de opening geplaatst word, waar de glasschuifwand moet komen.

De onderlijst bestaat uit twee delen het vaste gedeelte dat word vast gezet op de vloer en dan de geleiding die erin word geklopt. Dit heeft als voordeel al er ooit iets met de rail gebeurd en een beschadiging op het loop gedeelte ontstaat, dan kan de geleiding eruit worden gehaald en omgeruild worden voor een nieuwe. ( Dit wil zeggen dat er geen geheel nieuwe onderlijst hoeft te komen, zoals bij andere systemen. )

Verschillende soorte en schuifsystemen en railsystemen.

schuifsysteem

In de bovenstaande afbeelding ziet u welke mogelijkheden erzijn in rail systemen en schuifmogelijkheden.

Deze glasschuifwand kan ook in een hoekworden gemonteerd zoals in de volgende afbeelding.

Ser16 11 Small

Hier komen de buitenste panelen bij elkaar en kunnen dan worden afgesloten van binnen uit.

De glasschuifwand kan worden gemaakt met een meeschuifsysteem of zonder.

Met een meeschuifsysteem volgen de panelen als u aan de eerste schuift, als u dit niet wil dan moet u alle panelen appart schuiven.

De afsluitmogelijkheden zijn een schuifslot alleen van binnen bedienbaar standaard u kunt ook kiezen voor een buitslot erbij en dit is dan met een slutel te bedienen.

Daarnaast is er nog een andere mogelijkheid voor het geheel afsluitbaar te maken en dat zijn druksloten in de aluminium lijst waar het paneel in rust. ( dit is wel omslachtiger met afsluiten omdat elk paneel appart moet worden afgesloten ).

Wild u over deze glasschuifwand meer informatie vraag dan vrijblijvend de reclame folder aan of een vrijblijvende offerte via de onderstaande link.

   Ser16 1   Ser16 4 Small IMG 1219