Glazen schuifwanden


Door glazen schuifwanden onder uw terrasoverkapping of veranda te plaatsen, creëert u een tuinkamer waarvan u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven.

Onze glazen schuifwanden hebben Scherpe prijzen dus voor elk budget haalbaar.


Het glas van glazen schuifwanden is 10 mm gehard glas en rondom facet geslepen.

Omdat wij veel verschillende breedte maten  in alle hoogte's hebben is de  juiste glasmaat voor uw glasschuifwand  geen probleem..


Omdat vrijwel iedere overkapping een andere maat heeft hebben wij ook iedere keer een andere glasmaat nodig. In de breedte van uw glazen schuifwand heeft u de keuze tussen 5 verschillende maten namelijk 82, 90, 93, 98 en 103 cm. Wat betreft de hoogte wij hebben glasplaten van 190, 200, 205, 210, 215, 220, 225, 230, 235, 240, 250 en 260 cm hoogte, daarbij hebben wij bij iedere maat enkele centimeters speling en zo kunnen wij zonder maatwerk te hoeven leveren van 190 cm tot maar liefst 260 cm hoogte glazen schuifwanden leveren. Het glas van de schuifdeuren is maar liefst 10 mm dik en dus enorm stevig en breuk bestendig. Verder hebben wij een afwijkende breedte maat nodig  dan kunnen wij deze bestellen. 


Offerte aanvraag Offerte aanvraagFundering voor glazen schuifwanden                                                                                                                                  


De stabiele basis voor jarenlang zorgeloos gemak.

Wat betreft de fundering van de glazen schuifwanden geven wij altijd het volgende advies: De fundering heeft eigenlijk maar twee eisen: een verharde ondergrond & een waterpas en egale ondergrond. Zelf passen wij vaak een trottoir of betonbanden toe als fundering. Voor de betonbanden kunt u het beste de maten 20 x 10 gebruiken. Deze hebben een brede bovenzijde (10cm) waarop de rail van uw schuifwand goed past. In sommige gevallen gebruiken wij een zogenoemde koker fundering. Dit is een aluminium koker die onder de rail komt. Een aluminium koker fundering is eenvoudig en snel te leggen maar is ook hoger in prijs.


Rail systemen:  3 - 4 - 5 - 6  spoor.

Glas schuifwand bestaat uit : boven en onder geleiding - u profielen zijkant - tocht strips - glaspanelen met geleiding - afstelbare loopwielen gelagerd en 1 handgreep.

External link opens in new tab or window

Montage van glasschuifdeuren.

De montage van glasschuifdeuren is eenvoudig en kan relatief snel klaar zijn, mits de voorbereiding goed is uitgevoerd.

Als de fundering waterpas is en de staanders in het lood staan, kan een glazenschuifwand van 4000 mm binnen 3 a 4  uur zijn gemonteerd.

Maar wanneer er nog van alles aangepast moet worden, kan het maar zo 5  to 6 uur in beslag nemen.

Het allerbelangrijkste zijn dus de ondergrond en de staanders.
Optie's Glas schuifwand.Bestel uw glazen schuifwanden bij Alu-reh bv.  Grote keuze in glasschuifwanden.

Afhalen is direct mogelijk, na telefonisch overleg.

Levering binnen 4-6 weken.